13.mars 2020 - 18:03 Anouncement from Vestmannaeyjar Muncipality

Tilkynning frá Vestmannaeyjabæ

Ogłoszenie od gminy Vestmannaeyjabær

Eins og komið hefur fram í fjölmiðlum í dag hefur heilbrigðisráðherra ákveðið að virkja heimildir sóttvarnalaga sem felur m.a. í sér að skólahald verður takmarkað tímabundið. Nánari útfærslur verða unnar samkvæmt tilmælum stjórnvalda.


Sveitarfélagið vinnur nú að skipulagningu starfs m.v. ofangreindar ákvarðanir. Þegar hefur verið ákveðið að mánudaginn 16.mars verði starfsdagur í grunnskólum, leikskólum, tónlistarskóla, frístund og íþróttamiðstöð í Vestmannaeyjum til þess að stjórnendur og starfsmenn sveitarfélagsins geti skipulagt starfið sem best á þessu tímabili sem takmörkunin nær til.

 


Foreldrar eru beðnir um að fylgjast vel með upplýsingum sem birtast munu um helgina og á mánudaginn m.a. á heimasíðu sveitarfélagsins og heimasíðum grunn- og leikskóla. Þá eru í undirbúningi sameiginlegar leiðbeiningar um skólastarf, frístund, íþróttamannvirki, tónlistaskóla og aðrar tómstundir barna.


Virðingarfyllst,

Íris Róbertsdóttir

Bæjarstjóri


Anouncement from Vestmannaeyjar Muncipality

The Icelandic Minister for Health has decided to activate an article stipulated in the Act for Quarantine allowing the Minister to limit temporarily school activities, including teaching pupils. Further instructions will be coordinated in accordance with the Government‘s recommendations.


The Vestmannaeyjar Municipality is currently organising the School operation in accordance with the abovementioned. Therefore, on Monday 16 March 2020, the management and other staff of the Kindergardens (Kirkjugerði and Sóli), the Elementary School GRV (Barnaskóli and Hamarskóli), the Musical School and entities operating after school activities, will organise the operation of the schools for the coming days and weeks. All the abovementioned entities will be closed on Monday.


Parents of the pupils are kindly aksed to follow all informations that will be issued during the weekend and on Monday, inter alia the Municipality´s website (vestmannaeyjar.is) and the websites of the respective Schools (grv.is, soli.hjalli.is and kirkjugerdi.leikskoli.is). Furthermore, coordinated directions on all the School operation (teaching and after school activities) is currently in preparation.


Sincerely

Íris Róbertsdóttir, MayorOgłoszenie od gminy Vestmannaeyjabær

Tak jak zostało o tym powiadomione dziś w mediach, Minister Zdrowia zadecydował o uruchomieniu procedur antyzakaźnych, które wyglądać będą następująco, zajęcia szkolne tymczasowo zostaną ograniczone. Dalsze zalecenia zostaną wdrążone zgodnie z zaleceniami rządu.


Gmina pracuje nad zorganizowaniem pracy wedle powyższych wymogów. Zdecydowane zostało, iż w poniedziałek 16 marca będzie dzień organizacyjny w szkołach podstawowych, przedszkolach, szkole muzycznej, świetlicy szkolnej oraz hali sportowej w Vestmannaeyjar, aby zarządcy, oraz pracownicy gminni mogli zorganizować zajęcia szkolne jak najlepiej podczas tego okresu, do którego odnosi się ograniczenie.


Rodzice proszeni są o śledzenie informacji, które pojawią się w weekend i w poniedziałek między innymi na stronie miasta oraz stronach szkół podstawowych i przedszkoli. Ponadto są przygotowywane informacje i zalecenia dotyczące zajęć szkolnych, świetlicy szkolnej, hali sportowej, szkoły muzycznej i innych miejsc rekreacyjnych, na które uczęszczają dzieci.


Z uszanowaniem,

Íris Róbertsdóttir

Burmistrz

 
Vestmannaeyjabær | Ráðhúsinu | Bárustíg 15 | 900 Vestmannaeyjum | Sími: 488 2000 | postur@vestmannaeyjar.is | Kt.: 690269-0159